Noodnummer avondvierdaagse

 

Nood of Noodweer?

De Avondvierdaagse van Steenwijk heeft een NOOD nummer. Dit telefoon nummer word gebruikt in geval van nood of noodweer. De Avondvierdaagse organisatie stuurt in dat geval dan een WhatsApp bericht.

 

 

Hoe stelt u het NOOD nummer in?
Volg onderstaande stappen (LET OP: alleen voor smart phones!)


Stap 1:

Maak een nieuw contact aan in uw adresboek en noem deze “A4D Nood”. Voeg het nummer “06-53434348” toe als contactnummer.


Stap 2:

Stuur via WhatsApp (geen SMS bericht) het woordje “aanmelding” naar het contact “A4D Nood”. Er word geen bericht terug gestuurd, U bent aangemeld.

 

TIP: laat minimaal 2 deelnemers van de groep dit NOOD nummer in zijn/haar contactenlijst zetten, zodat er in geval van nood in ieder geval een bericht ontvangen kan worden op tenminste 2 mobiele telefoons.

 

N.B:
De organisatie van de Avondvierdaagse Steenwijk stuurt alleen bericht in geval van uiterste nood of in geval van noodweer op komst. Of minimaal een uur vóór de start van de groepen. Ook zal via de sociale media het nodige aan info verschijnen. Er wordt niet gereageerd op (WhatsApp) oproepen of berichten via dit medium. Alleen info over mogelijke schuilplekken of om aan te geven waar een groep zich bevind, zullen geaccepteerd worden en doorgegeven worden aan betrokkenen van de organisatie.

 

* Zorg er voor dat u voldoende prepaid tegoed of internetbundel op uw telefoon heeft en dat u voldoende bereik heeft! Heeft u dit niet, dan kunt u geen berichten sturen naar of ontvangen van het noodnummer!

 

Indien er een Nood bericht word ontvangen, geef dit ook door aan andere groepen zodat duidelijk is wat er aan de hand is.

 

Mocht het noodweer tijdens de wandeltocht losbreken, dan zal geadviseerd worden een veilige schuilplek te zoeken bij een dichtstbijzijnde school of bij een verenigingsgebouw en zodra het veilig is, naar huis toe te gaan.

 

Als de Avondvierdaagse ten einde is, zullen alle contacten verwijderd worden.

 

LET OP!:  Misbruik van dit telefoonnummer is niet toegestaan en de betreffende persoon zal verwijderd worden uit de lijst van aangemelde contacten.

 

Overige meldingen kunnen gedaan worden bij Albert Gaal via 06-81339742.

 

Print Friendly, PDF & Email