Uitleg en tips startkaarten

Beste wandelaar,

 

Een korte uitleg van de startkaarten,

WIT: Individuele lopers (5, 10, 15, 20KM), 15KM groep
GEEL: 5KM groepen
BLAUW: 10KM groepen
ROOD: Doorstart kaart, gehandicapten, Zorg instellingen, ouderen etc.

 

Rode startkaarten hebben altijd voorrang. Heeft uw groep een Rode kaart? Wacht niet in de straten, kom gewoon naar de markt en vandaar kunnen jullie meteen vertrekken zonder te hoeven wachten.

 

Graag alle startkaarten zichtbaar, vooraan in de groep houden bij het betreden van de markt. Dit scheelt een hoop wacht tijd!

De startmeester start de groepen op tijd en laat zo nu en dan even een gat vallen tussen de groepen om het verkeer op de wandelroute ook te reguleren door de verkeersregelaars.

 

Donderdag avond word de laatste knip bij binnenkomst niet afgeknipt. Je startkaart inleveren bij de medaille ophaalkraam geld als laatste knip.

 

Tip 1: Steeds meer groepen plastificeren hun startkaart, op die manier kun je de startkaart ook om de nek hangen met een koortje en bij nat/zweterig weer blijft de startkaart goed. Onze knip tangen voor controle kunnen prima door geplastificeerde kaarten heen knippen en is zelfs makkelijker.

 

Tip 2: Meerdere startkaarten tegelijk knippen heeft onze voorkeur, even alle kaarten op een stapeltje leggen en aanbieden bij de persoon met een kniptang bij de start/controle/finish.
 

 

 

p.s. Volgend jaar stappen we over naar vernieuwde startkaarten. Zelfde kleuren, en enkele wijzigingen. 

Print Friendly, PDF & Email