Vollop bezig voor de 65ste editie

2018, ons 65ste jubileum editie. Afgelopen maanden zijn we al druk geweest met vergaderingen en het regelen van de vele agenda punten. We maken er een mooie editie van. Langzaam aan stroomt de informatie weer binnen op de website. Houd deze dus vanaf nu weer in de gaten.

 

Ook een wijziging van het bestuur voor dit jaar. Onze Penningmeester Edwin is per 1 januari 2018 gestopt en deze taak is overgenomen door Henny. Arjan is een nieuw bestuurslid en neemt de verkeersplanning over. Nogmaals Welkom Arjan en succes Henny met je nieuwe functie. Edwin zien we nog terug voor hand en span diensten, maar is geen bestuurslid meer.  Bedankt Edwin voor je inzet als Penningmeester.

 

Yolanda gaat per 1 maart een wereldreis maken en gaan we dus missen tijdens de Avondvierdaagse. Ze is druk bezig om het muziek/korpsen/fanfares gedeelte voor 1 maart klaar te hebben. Yolanda, veel plezier met je wereld reis en we gaan je volgen op je reisblog.

 

De eerste wandelroutes voor 2018 zijn in concept. Alfred heeft er weer wat moois van gemaakt. Zodra de routes uit concept zijn komen ze op de wandelroute pagina. 

Print Friendly, PDF & Email