Afsluiting 66ste editie en start van de 67ste editie

 

Vrijdag 4 oktober heeft het bestuur de 66ste editie van de avondvierdaagse afgesloten met een etentje. Traditiegetrouw wordt dan ook meteen weer het startschot voor de volgende wandel editie gegeven. Het bestuur gaat weer hard werken om er een mooi festijn van te maken. De routecommissie zal weer mooie routes uitstippelen voor jullie.  Afgelopen zomer hebben er 4200 wandelaars deelgenomen en wij hopen daar zeker overheen te gaan in de komende 67ste editie.

 

Wij hebben afscheid genomen van Anita Visser, die ruim 11 jaar in het bestuur heeft gezeten. Komend jaar blijft Anita nog wel beschikbaar voor eventuele vragen. Helemaal uit beeld is Anita dus nog niet.

 

Ook hebben wij afscheid genomen van Evelien Oosterhof-Beute. Evelien zou het secretariaat overnemen van Anita maar Evelien heeft zich terug getrokken wegens persoonlijke redenen. Intern gaan wij voor deze functie een oplossing zoeken.

 

En als laatste hebben wij ook afscheid genomen van Geert-Jan van Buiten die ons jarenlang  geholpen heeft met sponsoring van de raamposters en de opmaak van de A4D evenementenkrant en andere grafische middelen. BijzonderDruk neemt deze taak over.

 

Zij hebben een mooie bos bloemen en een presentje gekregen. Bedankt voor jullie inzet!

 

 

Het bestuur,

Avondvierdaagse van Steenwijk.

Print Friendly, PDF & Email